Na eten en drinken nu ook dansers in de drive thru

Vrijdag 1 mei 2020

Door Redactie

Eigen foto

Dat je biefstuk, ijs en bier kunt halen in een drive thru momenteel en zelfs een condoleance kunt houden via dit principe, wisten we. Maar morgen (zaterdag 2 mei) en zondag (3 mei), kan je ook door een heuse dans-drive-thru. Of eigenlijk de leden van dansschool Wensink.

Dansen gaan ze niet, de leden krijgen een cadeautje. En die krijgen ze door door de dans-drive-thru te rijden. ,,We hebben contact gehad met de gemeente en we mogen zaterdag en zondag op een veilige manier de Goody Bags uitdelen”, meldt eigenaar Gerrit Wensink. ,,Het is iets wat je kunt gebruiken tegen de ‘verveling’, maar ook met een mooie opdruk als herinnering aan deze bizarre tijd. Zo kunnen we iedereen toch even zien, want we missen alle dansers enorm.”

In tijdvakken van een uur komen de leden dus in het weekend het cadeautje ophalen. ,,Wij staan buiten op het parkeerterrein van de dansschool, en geven het cadeautje op afstand aan met een stok van 1,5 meter”, legt Gerrit uit. Bang voor drukke taferelen is hij niet. ,,Nee hoor, we hebben alle leden gezegd dat samenscholing niet mag, dus ze mogen even hallo zeggen tegen ons en dan weer doorrijden. Daarnaast hebben we doorgegeven dat ze niet mogen toeteren en dat ze rustig moeten rijden.” Voor leden die liever echt niet de deur uitgaan, gaat Gerrit een andere oplossing zoeken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!