Nog meer nieuwe winkels op Anklaar: kleding en viswinkel

Donderdag 19 december 2019

Door Redactie

Archief/ Peter Vroon

Na de opening van winkelcentrum Anklaar op 9 oktober jongstleden openen binnenkort een aantal nieuwe winkels en horeca op het winkelcentrum in de wijk Zevenhuizen. Zoals we afgelopen weekend meldden, komt Grillroom & Pizzeria La Villa terug naar de Anklaar, maar er is meer. Binnenkort openen ook Viswinkel ’t Ankertje, Okay Fashion & Jeans en damesmode Cecil/Streetone.

Voor eigenaar Edward van Dijk van Okay Fashion & Jeans wordt dit de 31e winkel. Naast deze winkels vallen er ook een 25-tal Cecil Street One winkels onder de eigenaar. De winkel zal wekelijks aangevuld volgens de laatste modetrends. De collectie bestaat onder andere uit de bekende merken zoals Only, Vero Moda, Jacqueline de Yong, Tom Tailor, Jack & Jones, Only & Sons, Q/S, Cars, LTB en Petrol. Naast deze merken voegen ze ook de dames modemerken Cecil en Street One toe aan de collectie. De winkel komt tegenover de entree van de Lidl en naast de Hema. Naar verwachting opent de winkel op 17 april.

Vis

Ook geen onbekende in Apeldoorn is Vispaleis Koelewijn. Met viswinkel ‘t Ankertje openen zij hun tweede winkel in Apeldoorn. Met daarnaast vestigingen in Amersfoort, Beverwijk en Deventer wordt dit de vijfde vestiging. De winkel komt nabij de inrit van de parkeergarage en de opening is naar verwachting in het voorjaar.

Met de komst van deze nieuwe partijen is bijna 85% verhuurd op het nieuwe winkelcentrum.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!