Susan en Lissa winnen prijs ’99PowerVrouwen’

Woensdag 8 maart 2017

Door Redactie

Feest in de Boschvijver gisteren, dinsdag 7 maart. Daar was de uitreiking van ’99PowerVrouwen’. Lucinda Douglas startte onlangs met het project en reikte gisteren prijzen uit. Overall winnares was Susan Jansen-Van den Broek en Lissa Agema won de publieksprijs.

Lucinda: ,,Vorig jaar ben ik genomineerd voor Etnisch Zakenvrouw van het jaar 2016 aanmoedigingsprijs en ook voor de VIVA 400 in de categorie wereldverbeteraar. Nadat ik zelf zoveel bekendheid genoot, wilde ik dat juist delen met ondernemende vrouwen. Ik besloot om met 99 vrouwen op de vlog te gaan en de wereld te vertellen hoe geweldig mooi ze zijn. Vrouwen hebben zichzelf genomineerd, betaald en aangemeld. 45 in totaal. Meer wilde ik ook niet in jaar 1.”

Ze vervolgt: ,,Sommige vlogs werden 10.000 keer bekeken en de impact was enorm. Mijn intentie was om zichtbaarheid te vergroten van de dames en ze het gevoel te geven dat ze veel meer aankon en dat werkte heel goed. Het was een groot feest in De Boschvijver en het is zeker voor herhaling vatbaar. Wat een eer en wat een gave dag!”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!