Help de bevolking van Oekraïne

Apeldoornse Terrassen Parade krijgt vervolg

Donderdag 25 juli 2019

Door Redactie

Net als vorig jaar zal de eerste zondag van augustus in het teken staan van de Apeldoornse Terrassen Parade. En daar hoef je als bezoekers zelf niks voor te doen, je kunt lekker op een terrasje gaan zitten en je laten verrassen door de acts die voorbijkomen, meldt Marco Bod namens de organisatie.

,,De bedoeling is natuurlijk dat de ATP op de eerste zondag van augustus een vaste waarde wordt op de Apeldoornse evenementenkalender”, licht Marco toe. Tijdens de Apeldoornse Terrassen Parade komen er van 13.30 tot 17.30 uur allerlei (straat)artiesten langs de verschillende terrassen in de binnenstad. Marco: ,,In totaal doen er maar liefst 24 terrassen mee. Dus 24 plekken om neer te strijken, een drankje te bestellen en dan maar gewoon te zien wat er gebeurt.”

Vorig jaar trok ‘Bartholomeus de dorpsgek’ veel aandacht van de terrasgasten, vertelt Marco. ,,Al waren er natuurlijk een heleboel hoogtepunten.” Tijdens deze tweede editie is er ook een nieuw onderdeel, verklapt hij. ,,Nieuw dit jaar is dat we op de grotere terrassen als Leienplein, Caterplein en Het Stadscafé een klein podium plaatsen met rondtrekkende bandjes.”

Bekijk hier het hele programma.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?