Bouw Anklaar gaat nu dan echt bijna van start

Dinsdag 28 juni 2016

Door Redactie

Na ons vorige bericht over dat het wel erg stil bleef op de kale vlakte waar het nieuwe winkelcentrum Anklaar moet gaan komen, bleef het nog steeds rustig op deze bouwplek. Maar nu lijkt er dan toch echt iets te gaan gebeuren. ,,Volgende week gaan wij starten met de bouw van de nieuwbouw van parkeergarage Anklaar, blok 3”, meldt projectleider Peter Spijkerbosch van aannemersbedrijf Aan de Stegge Bouw & Werktuigbouw in een brief aan de bewoners rond het bouwgebied.

,,In week 27 zullen we gaan starten met het aanbrengen van de damwanden en terplekke van het gebouw Scala een trillingsvrije wand”, vervolgt hij. ,,Deze werkzaamheden zullen ongeveer 3 á 4 weken duren waarna het grondwerk start. Vanaf week 34 zullen de funderingspalen aangebracht worden. Deze werkzaamheden zullen helaas niet zonder geluids- en mogelijke trillingsoverlast kunnen verlopen.”

Bewoners die vragen hebben over dit proces of over de nieuwbouw van de parkeergarage kunnen op maandag 4 juli tussen 13 en 14 uur terecht op de bouw aan de Tannhauserstraat/Aïdastraat en vragen naar de projectleider of de werkorganisator, Patrick Wissink.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Winkelcentrum Anklaar

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!