StemWijzer Live

Met de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart wordt de weg die Apeldoorn de komende jaren in zal slaan in grote lijnen weer duidelijk. Maar wat zijn de mogelijkheden? Welke partijen doen een gooi naar de felbegeerde zetels in onze raadszaal en wat is er belangrijk in hun verkiezingsprogramma’s? Om dat inzichtelijk te maken en jou een kans te geven jouw stem te doen tellen voegen Apeldoorn Direct en Nieuwsblad Stedendriehoek hun krachten samen met StemWijzer Live. Een reeks van vier live debatten in de aanloop naar de verkiezing.


Stem wijzer


Stemmen doe je niet zomaar. Er zijn veertien verschillende partijen met veertien afwijkende verkiezingsprogramma’s. Allemaal achten zij zichzelf de beste partij om Apeldoorn verder te doen groeien, maar daarvoor hebben ze jouw stem nodig. Om jou in al dat verkiezingsgeweld goed geïnformeerd te houden komen wij dus met StemWijzer live. Zodat je jouw stem wijs kunt gebruiken.


Live Debat


Op vier vrijdagen (16 en 23 februari, 2 en 9 maart) verzorgen wij samen met Nieuwsblad Stedendriehoek live debatten, te volgen via Facebook Live. Die op een korte, maar krachtige, wijze inzicht geven in de partijen die in de raadszaal willen komen. Wil je dus beter weten op wie je moet stemmen op 21 maart dan volg je de live debatten (of kijk je ze terug) en volg je Apeldoorn Direct en Nieuwsblad Stedendriehoek voor alle informatie over de verkiezingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!