Bloggers

Laat je stem horen en word blogger!

Apeldoorn Direct is het nieuwsplatform van en door Apeldoorners die wonen of werken in Apeldoorn. De doelstelling die Apeldoorn Direct voor ogen heeft, is een meerwaarde bieden voor de stad Apeldoorn. Een plek waar iedereen met een mening over politiek, cultuur, stad, wonen en ondernemen in Apeldoorn, de gelegenheid heeft om zijn of haar stem te laten horen. Wat speelt er, wat is er te doen en wie maakt de stad?

Iets voor jou?

Om Apeldoorn Direct het nieuwsplatform van Apeldoorn te maken zijn we op zoek naar bloggers! Ben jij een betrokken Apeldoorner? Vind jij het leuk om je mening met andere Apeldoorners te delen? Houd jij ervan om een discussie op gang te brengen? Twijfel dan niet en word vandaag nog blogger bij Apeldoorn Direct!

Bloggen, wat is dat?

Wat is bloggen eigenlijk? Iemand die een blog schrijft doet dat vaak met het doel een online gesprek op gang te brengen over een bepaald onderwerp. Het doel van een blog is interactie genereren tussen websitebezoekers. Hoe denken andere Apeldoorners over een bepaald onderwerp en waarom? Bloggen is dus eigenlijk niets meer dan een kort artikel schrijven met de intentie reacties uit te lokken. Twijfel je of bloggen iets voor jou is? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden

Ja, ik word blogger en meld me aan.

 

Ben Eggermont

Ben Eggermont

"Ben is een gepensioneerde ict'er met passie voor kunst en cultuur. Voor Apeldoorn Direct houdt hij zich ook bezig met deze passie."

321 BERICHTEN
Carla van Vliet

Carla van Vliet

"Carla wil op een luchtige manier vertellen wat haar opvalt aan mensen, dingen en gedachten in Apeldoorn."

95 BERICHTEN
Ernst van Rossum

Ernst van Rossum

"Ernst fotografeert voor Apeldoorn Direct meestal Rock en Metal concerten. Hij is ook te vinden bij andere evenementen in Apeldoorn en wijde omstreken. Fotografie is zijn uit de hand gelopen hobby."

72 BERICHTEN
Gerard Oltmans

Gerard Oltmans

"Gerard zet voor Apeldoorn Direct fotoreportages en sfeertekeningen neer. Het vastleggen van hoe mensen kijken en hoe het licht valt, dat is volgens hem het leukste wat er is."

217 BERICHTEN
Jos Jansen of Lorkeers

Jos Jansen of Lorkeers

"Jos is een gecertificeerd stadsgids. Op het gebied van stadsgidsen is hij werkzaam als vrijwilliger voor het Apeldoorns Gidsen Collectief, maar ook werkt hij als professioneel gids in onder andere Arnhem en Nijmegen. Voor Apeldoorn Direct schrijft hij maandelijks over een straat, en heel soms meerdere straten, in Apeldoorn."

85 BERICHTEN
Manon van Bochove

Manon van Bochove

"Manon is een gediplomeerd portretfotograaf. Ze legt graag een connectie met de geportretteerde en vertelt door middel van een portret een dieper verhaal. Voor Apeldoorn Direct maakt ze momenteel een serie over Apeldoornse jongeren in tekst en beeld. Meer van haar werk is te vinden op www.bymanonvb.nl."

11 BERICHTEN
Oscar de Wit

Oscar de Wit

3 BERICHTEN
Pedro Waldenaar

Pedro Waldenaar

"Pedro Waldenaar is een Apeldoornse blogger, die observeert, analyseert en registreert."

218 BERICHTEN
Peter Vroon

Peter Vroon

"Peter is fotograaf, vooral van mensen en emoties. In alle situaties is het volgens hem mogelijk om schoonheid, emotie en passie vast te leggen. Voor Apeldoorn Direct maakt hij fotoreportages en brengt hij de sfeer naar de lezer."

301 BERICHTEN
Saskia Paulissen

Saskia Paulissen

"Saskia is flirtcoach, relatiecoach en dagvoorzitter. In de rubriek 'Vraag 't Saskia' beantwoord ze vragen van lezers over liefde en relaties."

12 BERICHTEN
Tim Uilen

Tim Uilen

"Tim is een net afgestudeerde mediaredacteur bij Aventus. Hij heeft een oog op de politiek, zowel lokaal als internationaal, en houdt van muziek die 20 jaar ouder is dan hij. Voor Apeldoorn Direct is hij voornamelijk bezig met politiek en diepte-interviews."

136 BERICHTEN
Elke maandag ons nieuws in de mail?